Başkan Büyükkılıç, 11. Yeşilay Bisiklet Turu’nda bisikletseverlerle bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Yeşilay işbirliğinde ''Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim'' sloganı ile 11’incisi düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu’na katıldı.

81 vilayette eş vakitli gerçekleşen bisiklet çeşidinin Kayseri ayağında bisikletseverler 7,5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

Bu kapsamda, Lider Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Yeşilay iş birliğinde düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu’na katıldı.

81 vilayette eş vakitli olarak başlayan ülke çapındaki dev tertibin Kayseri ayağı Cumhuriyet Meydanı’nda start aldı. Cumhuriyet Meydanı'nda bir ortaya gelen bisikletliler, bisiklet cinsini 7,5 kilometrelik parkurda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde bitiş noktasında tamamladı.

Başkan Büyükkılıç, cins öncesinde yaptığı konuşmada, Yeşilay’a ve Spor A.Ş.’nin tüm çalışanlarına uğraş ve katkılarından ötürü teşekkür ederek, Kayseri’de özel bir çaba ile gönüllü dostların bu aktiflikte bir ortaya geldiklerini söz etti. Lider Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Güzel bir pazar günü. Yeşilayımızı tebrik ediyorum. Türkiye ayağında ancak Kayseri’de özel bir uğraş ile gönüllü dostlarımızı bu aktifliğe katılmaya teşvik etti, sağladı ve başardı. Burada bedelli valimiz ve milletvekillerimiz, belediye liderlerimiz ve halkımızla iç içe olunca daha bir güzel oluyor.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükkılıç, 11. Yeşilay Bisiklet Turu’nda bisikletseverlerle bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!