Bornova’da uluslararası eğitim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi’nde düzenlenen Konferans’a Bornova Belediyesi’nin, Çocuk Aktivite ve Oyun Merkezleri, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile BELGEM’de görevli eğitmenleri katıldı.

Bornova Belediyesi’nde görevli eğitmenlere vizyon kazandırmak ve mesleksel gelişimlerine katkıda bulunmak hedefiyle düzenlenen aktiflikte The Pennsylvania State Üniversitesi Öğretmen Eğitimi Bölümü’nden Emily Wakefield, Mary Beth Krankowski, Beth Scott ve Brenda Rogers görev aldı.

Konferans’ta Bornova Belediyesi’nin eğitmenlerine “Sosyal ve duygusal öğrenmenin önemi”, “Eleştirel ve analitik düşünme”, “Eğitim ve Öğretim Araçları” ve “Öğretmenin Rolü” başlıklarında eğitimler verildi.

Bornova Belediye Lideri Mustafa İduğ, sivil toplum kuruluşlarından gelen bir lider olduğunu belirterek, sivil toplum örgütlerinin kriz dönemlerindeki en önemli can simidi olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Depremi’nden sonra sivil toplum kuruluşu bakış açısıyla bölgede 9 çadır kent kurduklarını ve bu çalışmalarının başta Birleşmiş Milletler olmak üzere pek çok kurumun dikkatini çektiğini belirten Lider İduğ, “Global Hope Network International (GNHI) ile de Cenevre’deki BM toplantısında bir ortaya geldik. Daha sonra GHNI Lideri Henry Deneen ve takımı Malatya’ya gelerek çadır kentlerimizde incelemelerde bulundu. Artık de Bornova’da daha güzel eğitim için işbirliği yapıyoruz. Pahalı eğitmenlerimize verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Global Hope Network International Türkiye Temsilcisi ve Toplumsal Dönüşüm Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Kurucu Lideri Başak Çelik de, Bornova Belediyesi’nin kurduğu Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi’nin İzmir’de tek olduğunu belirterek, “Bornova Belediyesi ile gurur duydum. Bizlere çok rahat çalışabileceğimiz bir alan sundunuz. Bu hizmetiniz, hassaslığınız ve öngörünüz için çok teşekkür ediyorum. Böylesi milletlerarası etkinlikler için göğsümüzü kabarttınız.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bornova’da uluslararası eğitim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!