CHP lideri Özel’den İYİ Parti’de Genel Başkanlığa Dervişoğlu hakkında ilk açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’daki 484. UNESCO Milletlerarası Manisa Mesir Macunu Şenliği’nde gerçekleştirilen fener alayına katıldı.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, İYİ Parti Genel Lideri seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ederek, “İyi bir siyasi partide iç demokrasi yarışının hem o partiye hem de ülkenin demokrasisine katkı sağladığını düşünüyoruz. Dervişoğlu’nun seçimi, İYİ Parti için yeni bir devrin başlangıcı olabilir. UYGUN Parti’nin geleceğine ait muvaffakiyetler diliyoruz.” formunda konuştu.

Ayrıca Özel, “İYİ Parti, yeterli insanlardan oluşan bir partidir. Son seçimlerde de çok sayıda güzel insan Türkiye ittifakıyla birlikte olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’na geçit vermedi. Bu iyi insanların partisi yeni bir yol çiziyor kendisine. Müsavat Bey’e iyisi olsun” tabirlerini de kullandı.

‘Akşener’in Türk siyasetinde kıymetli bir rolü var’

Ayrıca, Meral Akşener’in Türk siyasetinde değerli bir rol oynadığını belirten Özel, Akşener’in Millet İttifakı’nın mimarlarından biri olduğunu ve Türk siyasi tarihinde iz bıraktığını vurguladı.

Akşener’in veda konuşmasının manalı olduğunu lisana getiren Özel, Akşener’e bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dilediğini söz etti.

Özel, “Bana abla mabla deme” diyen Akşener’e “Canı sağ olsun, ablam benim” demişti

Akşener, 28 Mart parti mensuplarıyla iftar programı sonrası konuşmuş ve CHP’ye yönelik “Bana abla mabla demeyin, istemiyorum. Zira sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demeniz beni içtenlikle ablası, kardeşi ve annesi gören milletimize yapılmış koca bir hakarettir” demişti.

Özel, İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in“Bana abla mabla demeyin, istemiyorum” kelamlarına ait “Genel Başkan’ıma yanıtım iki söz: Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?” demişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP lideri Özel’den İYİ Parti’de Genel Başkanlığa Dervişoğlu hakkında ilk açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!