Odine 5G çalışmalarında ilk fazı başarı ile tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyüyen telekomünikasyon sektörünün yerli ve küresel oyuncusu Odine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkezi (UDHAM) tarafından desteklenen 5. Kuşak (5G) Taşınabilir Haberleşme Altyapısını Geliştirme Projesi'nin 1. fazının tamamlanması kapsamında muvaffakiyet sertifikası aldı. Odine ayrıca, Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından “Teknoloji İnovasyonu” kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Odine, İstanbul Kongre Merkezi’nde 25-27 Nisan tarihleri ortasında düzenlenen Mobilefest 2024 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ile buluştu. Fuar kapsamında düzenlenen törenle, UDHAM bünyesinde 5G teknolojisinin geliştirilmesi için çalışan Odine’in de ortalarında bulunduğu 14 firmaya sertifikaları teslim edildi. Öte yandan, Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından, Türkiye’de teknoloji inovasyonunu teşvik etmek emeli ile düzenlenen İhracatı Hızlandıranlar 2024 üstün muvaffakiyet müsabakasının kazananları da Mobilefest 2024 fuarının üçüncü gününde gerçekleşen tören ile açıklandı. Odine, küresel pazarda gerçekleştirdiği başarılı projeleri ve iş iştirakleri ile “Teknoloji İnovasyonu” kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Odine Yönetim Kurulu Lideri ve CEO’su Alper Tunga Burak, “Yurt içindeki sektör paydaşlarımızla buluşma imkanı bulduğumuz Mobilefest 2024 fuarında karşılaştığımız ağır ilgi bizi çok keyifli etti. 5. Kuşak (5G) Taşınabilir Haberleşme Altyapısını Geliştirme Projesi'nin 1. Fazınının tamamlanması kapsamında muvaffakiyet sertifikamızı almış olmaktan ve Teknoloji İnovasyonu altın ödülünün kazananı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu muvaffakiyetler geleceğe yönelik gayelerimizi ve planlarımızı destekleyerek bizi motive ediyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Odine 5G çalışmalarında ilk fazı başarı ile tamamladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!