Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinde gündem olan ‘boş koltuk’ sorusuna yanıt verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’i kabul etti. Görüşme sırasında salonda bulunan tekli koltuğun boş olması ise toplumsal medyada gündem oldu.

Özel, DEM Parti Eş Genel Liderleri Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir ortaya geldiği görüşmede mevzuya değindi.

‘Boş koltuk sorunu iadeiziyaret adımıyla çözüldü’

Özel açıklamasında, “Demokrasi açısından değerliydi. Boş koltuk sorunu iadeiziyaret adımıyla çözüldü.” tabirlerini kullandı.

Özel, kelamlarının devamında şunları söyledi:

“Aşılmış krizleri yine konuşmak manalı değil. Orada ortaya çıkan tablo ve aramızdaki görüşmeden sonra Sayın Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir ziyaret yapma talebini iletmesi ile birlikte olabilecek en düzgün halde çözümlenmiş olduğu durumda, artık dönüp de tekrar bir kıymetlendirme yapmayı gerçek bulmam. Nezaketli de bir davranış olmaz.”

CHP lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la dün gerçekleştirdiği görüşmeye ait soruyu yanıtladı. “Biz kamuoyunun gündeminde ne varsa hepsini dün Sayın Erdoğan’la konuşma imkanı bulduk. Ortaya koyduğum gündemlerin tamamını kendisi ve heyetinde bulunan arkadaşlar not aldılar. Biz de Sayın Erdoğan’ın değerlendirmelerini dinledik.” diye konuşan Özgür Özel, dünkü görüşmenin Türkiye’nin demokrasi tarihi açısından değerli bir kilometre taşı olduğunu söz etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinde gündem olan ‘boş koltuk’ sorusuna yanıt verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!