Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz, ilçe ziyaretlerine Birecik ile devam etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziyarette vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Vilayet Sıhhat Müdürü Dr.Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz açıklamasında “Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik devlet hastanesini ziyaret ettik. Hastanemiz 150 yataklı güçlendirilmiş ilçe hastanesidir. Birecik Hastanemizin kendi kendilerine yetebilmeleri için Tıbbi aygıt, sıhhat çalışanı ve uzman doktor mevzularında eksiklik yaşanmaması için Tabip görevlendirmeleri ile tıbbi aygıt takviyesi sağlıyoruz. Burası Halfeti, Suruç ve Nizip’ten hasta alan bir hastanemiz aygıt ve Tabip olarak eksiklik olmadığı vakit ve kendi kendilerine yetebildiği takdirde Şanlıurfa merkeze sevk yapılmasını önlemiş olacağız. Maksadımız vatandaşlarımızın kendi yaşadıkları yerde muayene ve tedavi olabilmeleri sağlamaktır.” sözlerini kullandı.

Solmaz şunları kaydetti:

“Poliklinik hizmetlerini yerinde değerlendirip görevde olan doktorlardan aygıt materyal konusunda eksiklikleri olup olmadığını sorduk. Acil servis hizmetlerini kıymetlendirerek triaj süreçleri ve konsültasyon süreleri, ayaktan ve MHRS muayene süreleri, radyoloji randevu ve raporlama gün süreleri hakkında hastane yönetiminden bilgi aldık. Yeni doğan ağır bakım kuvöz sayısının arttırılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Doğumhane, Anne Oteli, , Erişkin Ağır bakım, Ameliyathane, FTR Merkezi, Kan Alma, Meskende Bakım, Eczane, Paklık, Güvenlik üzere dayanak kalite hizmetlerini de yerinde gözlemledik”

Vilayet Sıhhat Müdürü Dr.Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz; Hastane gezisi sırasında tedavi olmaya gelen hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Solmaz, sıhhat çalışanlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Hastane ziyareti sonunda hastane yönetimi ile istişare toplantısı yapılarak vatandaşa sunulan kesintisiz sıhhat hizmetinin daha ileriye taşınması için görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Birecik ilçe Sıhhat müdürü Dr. Ali Caymazer'de iştirak sağladı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz, ilçe ziyaretlerine Birecik ile devam etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!