Şanlıurfa’da dernek üyelerine yakın dövüş konusunda eğitimler veriliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Mahallesi'nde bulunan atak akademi spor merkezinde toplanan derneğin üyeleri haftanın makul günlerinde toplanarak sporlar hakkında hem bilgi alıyor hem de idman yapıyor. Bayanların ağır ilgi gösterdiği idmanlarda Şanlıurfa'nın birinci bayan boksörleri Yedi Kıta Derneği bünyesinde kıyasıya mücadele ediyor.

Jiu jitsu sporu kısmında Türkiye 1.si olan Ercan Açıl yönetiminde idmanlarını sürdüren bayanlar kick boks yakın dövüş konusunda da eğitim alıyor.

Şanlıurfa'yı Türkiye 1'inciliğiyle temsil eden Ercan Açıl açıklamasında, “25 yıldır sporun içindeyim. MMA antrenörüyüm.Birçok sportmen yetiştirdim.Urfalılar bu spora alıştı.Çok sayıda atletimiz bulunmakta.Şu anda bayanlara boks sporuyla ilgili eğitim veriyoruz.Bayanların ilgisi ağır.Temel spor branşımız kafes sporu olan Mma herkesi bu sporu yapmaya davet ediyoruz.” dedi

Yedi Kıta Milletlerarası Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Gökhan Erdem ise “Şanlıurfa genelinde dernek olarak birçok toplumsal faaliyetler yapıyoruz bunların başında da boks yakın dövüş sporları geliyor Bu manada da Derneğimizin üyelerini her türlü aktivitede bulunurken sporu da başka bir yer tutuyoruz Şu anda da birçok bayan atletimiz bu tür aktivitelere katılarak başta boks ve birçok sporu öğreniyorlar.” tabirlerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da dernek üyelerine yakın dövüş konusunda eğitimler veriliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!