Şanlıurfa’da uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Şıldak'ın uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele hassasiyeti sürüyor. Jandarma ve polisin vilayet merkezi ve 13 ilçede gerçekleştirdiği tüm operasyonların birebir takipçisi olan Vali Şıldak, bilinçlendirme çalışmaları ve bağımlı olan şahısların tedavi uygulamaları ile de yakından ilgileniyor.

Sürdürülen mücadelenin vatandaşların da dayanağıyla daha tesirli olacağını söz eden Vali Şıldak, bağımlıların tedavisi için başlatılan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nin tesirli olması için toplumun her bölümünden takviye istedi.

Şanlıurfa’daki tüm mescitlerde cuma namazında okunan hutbenin akabinde vatandaşlara çağrı yapıldı.

Çağrıda özellikle gençleri maksat alan uyuşturucu kullanımına karşı daha başarılı olabilmek için geniş bir takviyeye ihtiyaç duyulduğu belirtilerek, şu sözlere yer verildi:

“Bağımlılıktan kurtulmak isteyen şahısların tedavileri yaptırılmakta, uyuşturucudan arındırılmakta ve tekrar topluma kazandırılmaktadır. Proje kapsamında sunulan son derece geniş imkanlardan faydalanabilmek, devletimizin sağladığı bu fırsatı değerlendirebilmek için valilik ve kaymakamlıklarımızdaki Açık Kapı Ünitelerine müracaatta bulunulması kafidir.

Değerli vatandaşlarımızı, tanıdıkları, çevrelerinde bulunan bağımlılıktan kurtulmak isteyen gençlerimizi projeye katılmaları konusunda teşvik etmeye davet ediyoruz. Bütün hassas vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Unutmayalım. Uyuşturucu ile mücadele bir vatan görevidir.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!