Milli Paratriatloncu Uğurcan, Başkan Özer’e olimpiyat şampiyonluğu sözü verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Özer, “Bize bu gururu yaşattığın için teşekkür ediyorum. Başarınla gurur duyuyoruz. Esenyurt’umuz dünya şampiyonları çıkarıyor” dedi.

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği Ulusal Paratriatloncu Uğurcan Özer, Mersin’de Yenişehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) iş birliğiyle düzenlenen Dünya Paratrialon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası PTS 5 kategorisini birinci tamamlayarak Dünya Şampiyonu oldu. Şampiyona sonrası Uğurcan’ı arayarak tebrik eden Esenyurt Belediye Lideri Prof. Dr. Ahmet Özer, akabinde altın madalya ile ilçeye dönen ulusal sporcuyu makamında ağırladı. İlçeye bu gururu yaşattığı için Uğurcan’a teşekkür eden Lider Özer şöyle konuştu: “Uğurcan bizim atletimiz. Bize dünya şampiyonluğu kazandıran, bizi gururlandıran bir atletimiz. Ben Esenyurt halkı ismine Uğurcan’ı tebrik ediyorum. Onun bu başarısıyla gurur duyuyoruz. Daha kaç muvaffakiyetler diliyorum.”

İki gün süren ve 380 atletin iştiraki ile gerçekleşen şampiyonada dereceye girmek için mücadele eden Ulusal Sportmen Uğurcan Özer, Dünya Şampiyonu olarak Paris'te düzenlenecek olimpiyatlara gitme hakkı kazandı. Esenyurt Belediyesi’nin bu süreçte kendisine her türlü takviyesi sunduğunu belirten Ulusal Sportmen, “Bütün mücadelem Bayrak içindi. Dört yıl önce Dünya’da 21. sıradayken belediyemizin imkanlarını kullanmaya başladım. Ondan sonra sırasıyla birinciliğe kadar yükseldim. Zati imkanlarımız çok güzel. İnşallah önümüzdeki yarışlarda da madalya amaçlarımız var. İnşallah olimpiyatlarda da bir madalya kazanıp döneceğim. Dayanak olunca gerçekten muvaffakiyet geliyor. Ben dayanaklarınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Paratriatloncu Uğurcan, Başkan Özer’e olimpiyat şampiyonluğu sözü verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!