Şanlıurfa Valisi Şıldak, devam eden yatırımları inceledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Şıldak, vilayet genelinde 129 okul inşaatının sürdüğünü belirterek Birecik'te üretimi devam eden dört okulun eğitim yılından önce tamamlanacağını belirtti.

Şıldak incelemeler sonucunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Birecik'te üretimi devam eden yatırımlarımızı inceledik. Birecik'te eğitim alanında 4 okulumuzun imali devam ediyor. Tüm ilçelerimizde olduğu üzere Birecik'te de eğitim yatırımlarımızı ön planda tutuyoruz. İlimiz genelinde devam eden toplam 129 okul inşaatımız bulunuyor. Bu hususta eğitimde fiziki yapının uygunlaştırılması, çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin daha ferah ortamlarda eğitim imkanından yararlanması için ağır çalışma içerisindeyiz.”

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak eski hükümet konağının yenileneceğini duyurarak “İçişleri Bakanlığı'nın tahsis ettiği ödenekle ihalesini Valiliğimiz tarafından gerçekleştirdik. İnşaat çalışmaları başladı ve bir yıl üzere bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Tüm bu yatırımların vilayetimize kazandırılmasından ötürü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm bu yatırımların birebir takipçisi olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa Valisi Şıldak, devam eden yatırımları inceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!