Türk Kanser Derneğinden “Kanseri Anlamak ve Önlemek” için bilgilendirici bir etkinlik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğaziçi Üniversitesi Toplumsal Hizmet Kulübü’nün konut sahipliğini yaptığı, kanser farkındalık çalışmalarına her vakit takviye olan Maruderm Kozmetiğin ana sponsorluğunu üstlendiği ve sağlıklı atıştırmalıkları ile Züber’in takviye verdiği bu aktiflikte alanında uzman konuşmacılar önemli bilgiler paylaştı. Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Esat Namal’ın kanserin tabiatı ve önlenmesi konusunda bedelli bilgiler sunarken Diyetisyen Ersin Özdemir, beslenme alışkanlıklarımızın kanserle olan alakasını ve gerçek beslenme pratiğinin önemini vurguladı. Besin Mühendisi Tuğba Parıltı da günlük hayatta kanserojenlerden kaçınmanın yolları ve besinlerin gerçek formda işlenip saklanması gerekliliği hakkında önemli ipuçları verdi.

Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, etkinliğin kanserle mücadelede toplumsal şuuru artırmak ismine önemli bir adım olduğunu belirterek, “Kanserle mücadelede en tesirli silahımız bilgi ve farkındalıktır. Bu tür etkinliklerle toplumun kanser hakkında bilinçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz ve etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz ” dedi.

Etkinlik boyunca iştirakçiler, uzmanların sunumlarını dinleyerek, kanserle mücadelede neler yapabilecekleri konusunda önemli ipuçları edinme fırsatı bulurken Türk Kanser Derneği’nin standında bulunan İkram Duvarı oyunu ile eğlenerek Maruderm Kozmetiğin ürünlerini de kazanma bahtı yakaladı.

Eğitici ve eğlenceli bu aktiflik, kanserle mücadelede bir ortaya gelinerek bilgi paylaşımının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Kanser Derneğinden “Kanseri Anlamak ve Önlemek” için bilgilendirici bir etkinlik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!