Analist Bitcoin Hedefini ve Tırmanacak 2 Altcoin Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası sert kış şartlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Bununla birlikte, ufukta bahar emareleri görünmüyor. Hatta, makro rüzgarların daha şiddetli eseceğine dair işaretler var. Bu ortamda, bir kripto analisti, iki patlayıcı altcoin için daha fazla ralli tahmin ediyor. Ayrıca, lider kripto Bitcoin (BTC) tahminini güncelliyor.

Analistin ralli öngördüğü ilk altcoin: Injective Protocol

AltcoinSherpa takma adlı popüler bir kripto analist, son zamanlarda güç gösteren iki düşük değerli altcoin için daha fazla ralli öngörüyor. Analist, merkezi olmayan türev borsası Injective Protocol’ün (INJ) “vermeye devam eden bir hediye” olduğunu söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Bu alanın tamamı (2,00 dolar) büyük bir tedarik bölgesi. Bununla birlikte, son birkaç hafta içinde birkaç kez dinlendi. Bence birçok satıcı 2 dolarda gitti. Bunu giriş 1,80 dolardan, 2,50 dolara kadar sürüyorum.

Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter

Basın zamanında INJ, son 24 saat içinde %6,52 kayıpla 1,81 dolardan işlem görüyordu. Analistin hedefine doğru bir hareket, INJ için yaklaşık %38’lik bir yukarı potansiyel olduğunu gösteriyor.

“Ralli potansiyeli olan ikinci altcoin: SUSHI”

AltcoinSherpa’nın radarındaki bir diğer altcoin ise aynı zamanda merkezi olmayan bir değişim protokolü olan SushiSwap (SUSHI). Analiste göre, SUSHI mevcut seviyelerde bir miktar dirençle karşı karşıya. Ancak analist, SUSHI’nin hedefine doğru yükselmeye devam edeceğini söylüyor. AltcoinSherpa, tahminini şu şekilde ifade ediyor:

SUSHI: Şu anki alan biraz korkutucu. Ben hala, muhtemelen sonunda 1,60 dolara çıkacağını düşünüyorum.

Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter

Basın zamanında SUSHI, son 24 saat içinde %4,35 değer kaybıyla 1,32 dolardan işlem görüyor. SUSHI, geçen yıl Mart ayında 23,38 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Ancak, daha sonra sert düşüşler gördü. Mevcut durumda altcoin, ATH seviyesinden yaklaşık %94 uzaklaşmış durumda.

“Lider kripto için 19.500 dolar bölgesi önemli”

Son olarak analist, lider kripto Bitcoin’e (BTC) bakıyor. AltcoinSherpa, BTC’nin kendi aralığının dengesini 19.500 dolar civarında tutamazsa 18.000 dolar seviyesine düşeceğini öngörüyor. Bu tahminini ise şu şekilde açıklıyor.

İzlediğim iki senaryo var. Bu şimdilik belirsiz bir alan. Çakışan sinyaller ve üstel hareketli ortalamalar, fiyatın hemen yanında. Teorik olarak bunların, bir miktar destek sağlaması gerekiyor. Ancak, fiyat EMA’lar arasında bu kadar tutarlı bir şekilde değişiyorsa, bence güçlü destek veya direnç olması daha az olası.

Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter

Kriptokoin.com’dan da takip ettiğiniz üzere Bitcoin, basın zamanında 19.244 dolardan el değiştiriyordu. Günlük bazda, %1’in üzerinde düştü. Ayrıca, analistin aralık dengesinin altında duruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Analist Bitcoin Hedefini ve Tırmanacak 2 Altcoin Duyurdu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!