Öngörüleri Çıkabilen Analist, Satın Alacağı 3 Altcoin Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler bir kripto analisti, Ripple (XRP)’nin kriptoda en iyi görünen grafiklerden birine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca, iki altcoin projesine ilişkin görünümünü güncelliyor.

“Bitcoin düştüğünde, satın almak istediğim tek altcoin”

Zamanında isabetli Bitcoin (BTC) ve altcoin tahminleri yapmasıyla tanınan yakından takip edilen bir analist, XRP’nin kripto piyasalarındaki en güçlü varlıklardan biri olduğunu söylüyor. Analistin başarılı tahminleri için Kriptokoin.com’un bu makalesine bakınız. DonAlt takma adlı analist, yeni bir strateji oturumunda, kripto piyasalarının başka bir satış olayına tanık olması durumunda XRP’yi satın almaya hazır olduğunu kaydediyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin’de bir düşüş alırsam, satın almak istediğim tek kripto para XRP olur.

DonAlt, XRP’yi 0,38 dolar veya daha düşük bir seviyede biriktirmek istiyor. Ancak bunu alamamasının ‘iyi bir şansı’ olduğunu söylüyor. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Sadece bu grafiğe bakıyorum ve bu yükselmek istiyor gibi hissediyorum.

Kaynak: DonAlt / YouTube

Popüler kripto analisti, XRP üzerindeki yükseliş duruşunun grafiklerin ötesine geçtiğini de söylüyor. Bu görüşünü şöyle açıklıyor:

Hala davayı kazanacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden kriptoda herhangi bir dip, bence XRP’yi zorlayacak. Bitcoin paritesinin (XRP/BTC) de gerçekten iyi göründüğünü biliyorum. Şu anda kriptoda en iyi görünen grafiklerden biri.

“LINK’in başka bir koşusu daha mümkün”

DonAlt, daha sonra, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’e (LINK) bakıyor. Ethereum (ETH) tabanlı altcoin’in, bir ayı kışında kripto piyasalarından daha iyi performans gösterme eğilimi nedeniyle radarında olduğunu belirtiyor. Analist, LINK için şu değerlendirmeyi yapıyor:

8 doların üzerinde gerçekten ilginç bir kurulum. Bahsettiğim bu temizlemeyi alırsak, şu anda bu gücü açıkça göstermeyeceğini düşünüyorum. Ancak, bir noktada gösterecek. Bitcoin paritesinde (LINK/BTC) bir süredir daha iyi performans gösteriyor. Bu yüzden benim için takip etmesi ilginç bir grafik. [a] temizledikten sonra satın almak için acele edeceğim bir şey değil. Ama, en yakın baktığım şeylerden biri. 2018, 2019, 2020 yıllarını düşünürseniz, LINK, tüm piyasadan daha iyi performans gösterdi. LINK yükseliyordu ve bence bu takip edilmesi gereken iyi bir hikaye. Son birkaç haftadır daha iyi performans gösteriyor. Bence LINK’in başka bir koşusu daha mümkün.

“Almak istediğimi bir diğer altcoin: Solana”

Analist, son olarak akıllı sözleşme platformu Solana’ya (SOL) geliyor. DonAlt, piyasa çapında bir düzeltme durumunda Ethereum rakibini de biriktirmek istediğini söylüyor. Bu doğrultuda, şu düşüncelerini paylaşıyor:

Solana ile ilgilenen bir sürü daha büyük adam olduğunu biliyorum. Yani bir bütün olarak kriptoda bir dip oluştuğunu görürlerse, önce Solana gibi bir şeye atlayacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden, temizlersek Solana’yı satın almak istiyorum. Ancak, sonra bunu nispeten hızlı bir şekilde satacağım.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öngörüleri Çıkabilen Analist, Satın Alacağı 3 Altcoin Duyurdu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!